Sončece svetlo nas je zvabilo na plano. Pa smo tatami zamenjali za gozdno podlago. Vabimo vas, da si ogledate naše dogodivščine in doživetja na poti do razgledenega stolpa na Debnem vrhu. Nasmehe in še kaj je mojstrsko v foto objektiv ujel naš Erik Žunec.

Naslednja destinacija je Trim steza Zadvor. Vljudno vabljeni, da se nam ponovno pridružite!

Viki

Nasmeh

Sofija

Druga runda

Uspešno zaključujemo sezono 2020/2021. Opravili smo vse izzive. Ostali smo povezani in osvojili višje pasove. Hvala vsem za soustvarjanje lepe skupnosti. Se vidimo v petek, 3.9.2021 po urniku :).

Uživajte ob foto utrinkih našega vrhunskega Erika.

Držimo pesti za naše športnike na Olimpijskih igrah! Pa lepe počitnice!

Vaša trenerka,

Viktorija

Naša judoista Adrijan Luc in Benjamin iz Judo kluba Sokol sta v sredo, 25. oktobra 2020 ponovno uspešno zastopala slovenski inkluzivni judo. Tokrat sta se izkazala kot voditelja pogovornega dela 2. okrogle mize, ki jo je organizirala Specilana olimpijada Evropa Evrazija (SOEE).

Na video dogodek smo povabili tudi judoiste iz socialno varstvenih zavodov. Z nami je tako v debati sodeloval mojster juda Sašo Kovač iz Judo kluba Murska Sobota, nekateri kolegi (Borko iz Judo kluba Sokol, Nik & Jana iz Judo kluba Jesenice, Živa & Petra iz Judo kluba Sokol) so nam pisali na FB. Zahvaljujemo se vodji enote VDC Tončke Hočevar iz Zelene Jame Darji Pajk, ki nam je poslala fotografije judoista Marjana iz Judo kluba Sokol, ki zaradi preventivnih razlogov žal še vedno ne more sodelovati na vadbi.

Vse, ki nas spremljate in berete naše novičke lepo pozdravljamo!

Viktorija, mentorica projekta SOEE